More

    Blat demascat în Liga 2

    pariuri

    Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat trei luni de zile pe Epaminonda Nicu (37 de ani) pentru trucare de meciuri. Fotbalistul, care evoluează pe postul de fundaș dreapta, fost campion al României cu Unirea Urziceni, în sezonul 2008-2009, a fost implicat în aranjarea meciului dintre Unirea Tărlungeni și CS Balotești, scor 1-3, din acest sezon.

    În scandal este implicat și Laurențiu Tudor, fost secund al lui Laurențiu Reghecampf din perioada în care ambii au activat la CS Snagov. Tudor a fost acuzat că a intrat în vestiar și că a blocat ușa pentru ca antrenorul, Adi Matei, să nu poată întra în timp ce el discuta detaliile.

    Nicu a evoluat în 17 partide pentru Tărlungeni, în actualul sezon, dar după meciul cu scandal a fost trecut ”în rezervă” și utilizat doar de trei ori.

    Decizia comisiei FRF are la bază un raport realizat de SportRadar, care a demonstrat că meciul a fost aranjat. Pe lista celor sancționați mai apare un personaj, este vorba despre Cristian Mătărău, fost ”vice” la Tărlungeni.

    În afara suspendării pentru trei luni de zile, Nicu trebuie să plătească și o amendă în valoare de 25.000 de lei. Tudor a fost suspendat 8 luni și amendat cu 90.000 de lei, în timp ce Mătărău a primit cea mai dură sancțiune: 10 luni suspendare și amendă în valoare de 120.000 de lei.

    Sancțiunile Comisiei de Disciplină

    Cristian Mătărău – 10 luni suspendare și amendă 120.000 de lei
    Laurențiu Tudor – 8 luni și 90.000 de lei
    Epamindonda Nicu – 3 luni și 25.000 de lei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE