More

    Ultimul meci al sezonului. Mai rămâne Andone?

    Olimpia încheie sezonul de liga a 2-a cu un meci acasă în această după amiază. De la ora 17, într-o partidă fără miză, galben-albaștrii vor întâlni Dacia Unirea Brăila.
    Aflată acum pe poziția a 9-a , Olimpia ar putea urca eventual două locuri dacă obține toate punctele iar în ultima rundă Afumați și Călărași nu câștigă meciurile cu Brașov și Suceava… Însă, la drept vorbind, că e nouă sau șapte , locul Olimpiei poate fi considerat mulțumitor doar dacă la un moment dat la Satu Mare nu s-ar fi vorbit cu aroganță de promovare …Așa suporterul sătmărean rămâne cu amărăciunea unui sezon de primăvară complet ratat, cu numeroase probleme interne în lot și la club și cu speranța că poate de la toamnă va fi mai bine…Iar juniorilor ce au debutat în liga a 2-a în ultimele meciuri chiar li se vor acorda mai multe șanse.
    Meciul de azi poate aduce și primul și ultimul succes acasă din 2017 pentru Olimpia mai ales că brăilenii par a fi măcinați de probleme financiare și echipa a pierdut ultimele patru jocuri și a încasat 15 goluri de la Luceafărul, Afumați, Sepsi și Juventus…
    Rămâne de văzut dacă jocul de azi va fi și ultimul cu Bogdan Andone pe banca tehnică a Olimpiei. O parte a comitetului director pare că a solicitat înlocuirea acestuia, iar la drept vorbind nici Andone nu s-a arătat în ultima vreme încântat de varianta prelungirii contractului acesta gândindu-se serios să încerce să dea curs unei oferte din străinătate!

    Miercuri, 31 Mai
    Olimpia Satu Mare – Dacia Unirea Brăila 17:00
    Juventus Bucureşti – Metalul Reşiţa 17:00
    Joi, 1 iunie
    FC Academica Clinceni – CS Baloteşti 11:00
    Sâmbătă, 3 Iunie
    Dunărea Călăraşi – Foresta Suceava 11:00
    CS Afumaţi – FC Braşov 11:00
    ASU Politehnica Timişoara si Luceafărul Oradea stau.
    UTA Bătrâna Doamnă – Chindia Târgovişte 14:00
    Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Mioveni 14:00

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE