More

    Fotbaliștii lui Nastai buni și la BAC

    bac

    Emoții mari și pentru absolvenții Liceului cu Program Sportiv ieri la afișarea rezultatelor de la Bacalaureat. Cu o promovabilitate de 67,30 %, LPS-au a fost aproape de media județului iar sportivii au arătat și în acest an că performanța sportivă nu o exclude și pe cea la învățătură.

    Majoritatea fotbaliștilor din echipa LPS ului antrenată de Dacian Nastai ce a terminat pe locul patru în Liga elitelor la U19 a avut note bune. Răzvan onea a fost premiantul echipei cu o medie de 9.05.

    Sergiu Ciocan, Adrian Micaș, Laurențiu Catuna sau Denis Cubaș au fost și ei în top 10 la Bac la LPS.

    Cea mai mare medie la liceul Sportiv a obținut-o în acest an, Iulia Moldovan, 9,31.

    Polivalenta Ioana Borodi a trecut și ea examenul, la fel și baschetbalista Anamaria Kadar.

    Din păcate pentru Ioana Borodi viitorul în fotbal pare incert chiar dacă e considerată a fi una dintre cele mai talentate jucătoare din generația sa. Aceasta vrea să și continue studiile universitare la Satu Mare dar din păcate nu va putea juca acasă deoarece echipa Juniorul s-a desființat!!!

    Tot legat de sportivi ce au trecut Bac-ul să-i mai amintim de la Colegiul Kolcsey Ferenc pe scrimerii Kató Zoltán, Szilágyi Péter si pe fotbalistul Csik Márk fiul antrenorului Tibi Csik .Iar de la colegiul Mihai Eminescu pe floretista Alexandr Lazin.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE