More

    Audiențe la Primăria municipiului Satu Mare

    Audiențe la Primăria municipiului Satu Mare (2)

    Primarul Kereskényi Gábor a suținut joi, 6 iulie, de la ora 11.00, audiențe cu cetățenii municipiului Satu Mare. Ca și la fiecare întâlnire cu sătmărenii care se prezintă în cadrul audiențelor, și de această dată la discuții au participat o parte dintre persoanele din aparatul de specialitate al primarului.

    La audiențele susținute de edilul Kereskényi Gábor au fost abordate discuții privind patrimoniul municipiului Satu Mare, administrarea domeniului public și privat, cât și anumite probleme care privesc autorizațiile de construcții sau prezența unor persoane fără adăpost în spații care nu îndeplinesc condițiile locative.

    În aceste cazuri primarul Kereskényi Gábor a dispus luarea unor măsuri urgente. Astfel încât, după finalizarea audiențelor, șeful Serviciului Patrimoniu, Concesionări și Închirieri, Mihaela Faur, împreună cu un echipaj al Poliției Locale s-au prezentat pe strada Corvinilor pentru a evalua situațiile semnalate. În urma vizitei în teren, primarul municipiului a hotărât ca persoanele fără adăpost din această locație să fie mutate pe strada Ostrovului. Programul de audiențe a fost continuat de către administratorul public al orașului, Maskulik Csaba.

    Vă reamintim faptul că primarul municipiului Satu Mare susține audienţe în prima săptămână a lunii, joia, începând cu ora 11.00. Administratorul public susține audiențe în aceași zi în intervalul orar 13.00 – 15.00.

    Cetățenii municipiului Satu Mare care doresc să se înscrie la audiențe se pot prezenta la camera 11, situată la parterul instituției.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE