More

    Vin întăriri la Olimpia

    ionut-hlinca

    Olimpia a plecat marți în cantonament la Poiana Brașov cu doar 16 jucători în lot. Printre ei și foarte mulți juniori, iar antrenorul Tibi Selymes declara clar că așteaptă întăriri pentru a putea obține o clasare onorabilă în liga a 2-a.

    Iar întăririle nu au întârziat să apară și, în a doua zi de cantonament la Poiana Brașov, și-au făcut apariția Cristian Munteanu, Florin Achim şi Alexandru Giurgiu.

    muntean

    Munteanu a fost aproape să semneze cu Olimpia şi în iarnă. Fundaşul arădean are 36 de ani şi în prima parte a campionatului trecut a evoluat în 13 meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, iar în a doua în 12 meciuri pentru Metalul Reşiţa.

    Florin Achim va împlini pe 16 iulie 26 de ani, este atacant şi ultima dată a jucat în Liga a 2-a din Israel, la Ironi Nir Ramat HaSharon FC, echipă pentru care a bifat 14 meciuri şi 1 gol. Tot în sezonul trecut, băimăreanul a jucat în 12 meciuri, fără să înscrie, în prima ligă din Macedonia, la Bregalnica Štip.

    Alexandru Giurgiu este un fundaş stânga de 24 de ani, din Alba Iulia, care în ultimele sezoane a schimbat multe echipe fără să impresioneze undeva. A început fotbalul la Unirea Alba Iulia, apoi a evoluat inclusiv în Liga 1 la CS Turnu Severin, iar ulterior s-a aflat în lotul Astrei şi Dinamo. A revenit în Liga 2 la Farul şi SC Bacău, iar în ultimul sezon a evoluat în doar 4 meciuri pentru Slavia Sofia, în prima ligă bulgară. La Dinamo nu a jucat deloc, doar pentru echipa secundă, în timp ce la Astra a prins două meciuri, câte unul în sezoane diferite, notează site-ul de profil, liga2.ro.

    Joi la Olimpia a mai venit de la Luceafărul Oradea și fundașul Ionuț Hlinca. Acesta are 20 de ani și de-a lungul carierei a mai evoluat pe la Gaz Metan Mediaș, Damila Măciuca, FC Brașov sau Gloria Bistrița.

    De asemenea, sunt așteptați la echipă și doi atacanți, un camerunez și un belgian, precum și un mijlocaș central …român.

    Altfel, Olimpia va juca sâmbătă primul meci de pregătire din această vară cu Precizia Săcele.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE