More

    IPOTEZĂ. Tineri sătmăreni, implicați în dispariția unui adolescent la Ocna Șugatag

    adolescent

    Un grup de tineri sătmăreni ar putea fi implicați în dispariția unui adolescent de 16 ani din zona Băilor Vechi de la Ocna Şugatag.

    Adrian a dispărut fără urmă, sâmbătă seara, în zona Băilor Vechi de la Ocna Şugatag. Pompierii, polițiștii, jandarmii dar și familia și prietenii îl caută de atunci neîncetat, însă fără niciun rezultat.

    adolescent3

    Băiatul din Sighetu Marmaţiei se afla cu un grup de prieteni la Ocna Șugatag. Sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, şi-a dat hainele jos spunând că merge să se răcorească puţin. Băiatul nu s-a mai întors, astfel că prietenii lui au început să-l caute.

    La această oră, tânărul este căutat atât în apele lacului, cât şi în pădurile dimprejur, unde jandarmii şi poliţiştii încearcă să-i dea de urmă.

    adolescent1

    Potrivit unor surse, se arată că sâmbătă seara ar fi existat o altercaţie între grupul în care se afla băiatul şi un alt grup din Satu Mare. Astfel că nu este exclusă posibilitatea unei bătăi între tânăr și tinerii sătmăreni.

    Mama tânărului a postat pe Facebook un nou mesaj prin care solicită ajutorul.

    “Copilul meu nu a fost găsit, ajutaţi-mă vă rog cu tot ce se poate, rugaţi-vă la toate bisericile să ne ajute Dumnezeu să-l găsim. Nu se poate, nu l-a înghiţit pământul. Noi şi autorităţile facem tot ce ne stă în putinţă, căutările sunt mixte, dar fără rezultat. Cea mai mică informaţie ne poate ajuta. Vă rog din suflet ajutaţi-mă! A dispărut sâmbătă seara în Ocna Şugatag la cabanele de lângă lac”, a scris Anişoara C.

    adolescent2

    Norica Hotea, sora tânărului, a declarat pentru Glasul Maramureşului că nu înţelege gestul lui Adrian de a pleca pur şi simplu, mai ales că avea de toate. După ce a fost alertată de oamenii legii, sora sa i-a găsit în rucsac hainele, telefonul, el plecând în pantaloni scurţi şi pantofi sport negri.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE