More

    Trei accidente grave într-o singură zi

    accident

    Trei accidente cu urmări grave s-au produs într-o singură zi, miercuri, în județul Satu Mare. Șapte persoane au fost rănite și transportate la spital, trei dintre ele cu răni mai serioase.

    Primul dintre ele s-a produs la ora 9.30 dimineața în Livada când un tânăr de 19 ani din Călineşti Oaş, care conducea un autoturism pe strada Satu Mare, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe același sens de deplasare în fața sa şi era condus de un sătmărean de 37 ani, care la rândul său a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din Băbești, care se afla oprit pe partea carosabilă, având intenția să efectueze un viraj la stânga. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea ușoară a conducătorului auto sătmărean. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative; totodată le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii.

    Al doilea accident s-a produs în jurul orei 14.15 în localitatea Pășunea Mare. În fapt, o femeie de 48 ani din Coca, conducând un autoturism pe strada Mujdeni, pe fondul neacordării priorităţii de trecere a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 23 ani din localitatea Scăpău, judeţul Mehedinţi, care se deplasa pe drumul prioritar, respectiv pe strada Principală. În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 24 de ani, pasageră în autoturismul care se deplasa pe drumul prioritar. Cei care au raportat cazul au cerut cinci ambulanțe spunând că, de fapt, este vorba despre cinci răniți. În cele din urmă toate persoanele implicate în accident, patru la număr, au fost aduse la Urgențele Spitalului Județean pentru investigații medicale.

    Seara, la ora 20.00, a avut loc cel de-al treilea accident, produs în Micula, soldat cu rănirea gravă a conducătorului unui moped. Din cercetările de la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 54 ani din localitate care conducea un moped pe DJ 194A, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de o tânără de 22 ani, din Micula. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a mopedistului. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE