More

    Naomi Campbell a adormit în timpul unui interviu

    article-2051055-0E6F893D00000578-476_634x720

    Top-modelul britanic Naomi Campbell a adormit în timpul unui interviu acordat unui jurnalist de la The Sun şi a dezvăluit, după ce s-a trezit, că oboseala ei era cauzată de “jet lag” (sindromul decalajului orar, n.r.), informează contactmusic.com.

    Naomi Campbell, care a dormit mai puţin de 10 minute în timpul acelui interviu, se afla la Londra pentru a asista la lansarea versiunii britanice a noii sale emisiuni, “The Face”, un reality-show TV inspirat din universul modei. În ultimele zile, celebrul top-model a avut un program extrem de aglomerat şi a participat la numeroase evenimente organizate în cadrul turneului mondial de promovare a acestei emisiuni, care a inclus opriri la New York şi Paris.

    La Londra, Naomi Campbell trebuia să acorde un interviu tabloidului The Sun, dar, după doar şase minute de la începerea discuţiei, jurnalistul care o intervieva a constatat că ochii renumitului model s-au închis, iar ea a adormit.

    Celebrul top-model de culoare şi-a cerut iertare pentru acel moment stânjenitor, declarând: “Îmi pare rău. Nu este vina dumneavoastră. Sunt foarte afectată de jet lag”.

    Sindromul decalajului orar sau “jet lag”, denumit uneori “aritmie circadiană”, este o afecţiune fiziologică particulară care rezultă ca urmare a unei călătorii rapide ce traversează mai multe fusuri orare, realizată în general cu avionul. O astfel de călătorie decalează diverse mecanisme biologice interne (ritmul circadian sau ciclurile somnului).

    Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

    Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul “Is This Love?” al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE