More

    Polițiști tineri, proaspăt absolvenți, așteptați la IPJ Satu Mare. Câți au fost repartizați

    absolvire

    Județului Satu Mare i-au fost repartizați nouă absolvenți ai școlilor de poliție din țară, potrivit unui document publicat de Sindicatul EUROPOL.

    Cei nou vor ajunge la IPJ Satu Mare după ce astăzifoștii elevi și viitorii agenți de poliție vor participa la festivitate de absolvire din cadrul școlilor de agenți de poliție de la Cluj Napoca, Câmpina dar și Oradea.

    ”Avem mare încredere în potențialul viitorilor noștri colegi și sperăm că își vor lăsa amprenta asupra sistemului care încet, încet începe să se curețe de mentalitățile comuniste. Mai mult, le transmitem că vom fi alături de ei pentru ca drepturile pe care le au să le fie respectate și vrem ca fiecare dintre ei să știe că organizația noastră, la fel de tânără, le stă la dispozțitie, ca un veritabil partener de încredere”, le transmite acestora Sindicatul EUROPOL.

    Față de alte județe, cel puțin cele limitrofe, la Satu Mare au fost repartizați destul de mulți absolvenți. Asta în timp ce Sălajului i-au fost repartizați cinci, iar Maramureșului și Bihorului câte șase. La constabța vor merge ci mai mulți – 14.

    lista-absolvire

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE