More

    Final de cantonament pentru Olimpia

    olimpia

    Olimpia Satu Mare a încheiat sâmbătă la prânz cantonamentul de la Poiana Brașov și de azi se va antrena din nou acasă, la Satu Mare.

    A fost o perioadă bună de pregătire după cum recunoaște chiar și antrenorul Tibi Selymes. Acesta s-a arătat mulțumit de modul în care au răspuns jucătorii la programul de pregătire și a amintit că din fericire nu au fost probleme medicale. ”Mi-am format o părere, cred eu pertinentă, despre jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie”, a spus antrenorul Olimpiei. Selymes mai așteaptă întăriri și spune că până la sfârşitul săptămânii va fi fixat lotul cu care Olimpia va aborda prima parte a campionatului.

    În timpul pregătirii centralizate de la Poiana Brașov, galben-albaștrii au jucat și patru partide de verificare. În care am consemnat două remize, 1-1 cu Săcele și Zărnești, și două victorii, 5-0 cu juniorii A de la Celta Brașov și 9-0 cu nou promovata în liga a 3-a din Târgu Secuiesc.

    Ultimul test s-a jucat vineri seara la Târgu Secuiesc, iar băieții noștri n-au avut emoții, 9-0 cu 4-0 la pauză. Au marcat: Demba (2), Vasile Pop (2/1 din 11m), Bura, Brata, Rus (11m), Mbwian (2).

    Olimpia a început meciul cu următoarea formulă: Dascălu – Achim, Hlinca, Munteanu, Brata, Vasile Pop, Cocian, Nikola Tasic, Bura, Demba, Chris Mbwian.

    În repriza secundă au mai jucat: Preda, Fl. Mureşan, Romario Rus, L. Vincze, Chitaş şi Miholca (20 de ani/ex Luceafărul Oradea). Din cauza unor uşoare probleme medicale, Lukacs, D. Vincze şi Robi Villand au fost menajaţi în acest meci.

    În această după-amiază e programat un antrenament la Satu Mare, iar miercuri Olimpia va juca la Debrecen un amical cu fosta campioană a Ungariei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE