More

    Răzvan Prodan, oficial la CSA Steaua

    steaua

    Clubul Sportiv al Armatei Steaua a prezentat, vineri, într-o conferință de presă, lotul echipei de fotbal și staff-ul tehnic și administrativ pentru sezonul 2017-2018.

    De remarcat ca in lot se afla si satmareanul Razvan Prodan , fiul regretatului international Daniel Prodan.

    Avându-l ca director tehnic pe Marius Lăcătuș și antrenor principal pe Ion Ion, formația de fotbal nou-înființată are un lot format din 23 de jucători cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani: portari — Claudiu Chiș, Andrei Voican, Mihai Horia Iancu; fundași — Mihai Butoi, Claudiu Zamfirescu, Ștefan Pădurețu, Răzvan Prodan, Bogdan Sitaru, Sergiu Chirilă, Eduard Radu, Andrei Grigore; mijlocași — Roberto Chivu, Alin Predescu, Mihai Lolescu, Adrian Dorobanțu, Cadolar Curt, Adrian Vâlcea, Alin Turbatu, Andrei Pătrănoiu, Gabriel Peptănuș, Junior Măcriș; atacanți — Alexandru Izvoranu, Cătălin Mirea.

    Managerul secției de fotbal va fi Cristian Negoe, director sportiv Ștefan Iovan, antrenor secund Vasile Aelenei, iar antrenor cu portarii Gabriel Ion.

    Formația militară, care și-a început pregătirea în urmă cu aproximativ o săptămână, va disputa prima partidă amicală, duminică, de la ora 10,30, în Complexul Sportiv Steaua din Bulevardul Ghencea cu formația Comprest.

    Clubul Sportiv al Armatei și-a înființat la sfârșitul anului 2016 o echipă de fotbal, iar fostul internațional Marius Lăcătuș a fost numit antrenor-coordonator (director tehnic). Echipa CSA Steaua va fi înscrisă în Liga a IV-a sau a V-a începând cu sezonul competițional 2017-2018 și are ca obiectiv promovarea în Liga I în anul 2020.

    Înființarea echipei militare vine ca urmare a litigiului dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și gruparea din Liga I, FC Steaua București, în urma căruia clubul finanțat de Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire a mărcii “Steaua București” și a fost obligat să își schimbe denumirea în FCSB.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE