More

    Apel umanitar disperat penstru salvarea unui tânăr. Orice leu e contează

    florin racoare

    La 30 de ani, Florin Răcoare era un tânăr entuziasmant plin de viaţă şi curaj. Tânărul era angajat într-o multinaţională din Cluj-Napoca, iar de câţiva ani îşi găsise şi jumătatea.

    Chiar sâmbătă, 15 iulie, trebuia să se căsătorească, dar totul s-a năruit acum două luni, la un control de rutină, când tânărul a fost depistat cu leucemie!? De atunci, Florin stă doar prin spitale, iar doctorii din România nu prea i-au dat speranţe.

    Șansa lui la viață poate veni de la o clinică de specialitate din Turcia, unde un transplant de celule stem îi poate reda o fărâmă de speranţă. Operaţia de transplant costă însă… 135.000 de dolari.

    La începutul acestui an, Florin a început să se simtă tot obosit şi devenise palid. Totul era pus pe faptul că el muncea mult. În 26 aprilie, când a efectuat un control de rutină, iar doctorii l-au trimis de urgenţă să facă şi investigaţii mai complexe. Tot în aceeaşi zi, a venit şi diagonsticul: leucemie mieloidă acută!?

    florin-racoare-copy-696x448

    De atunci, tânărul inginer a stat numai prin spitale. Din păcate, tratamentele nu au funcţionat şi boala din corpul său este rezistentă şi agresivă, deoarece se află într-un stadiu foarte avansat.

    În aceste condiţii, şansele de viaţă sunt din ce în ce mai mici şi Florin suferă mult într-un salon din Secţia de Hematologie a Spitalului de Oncologie Cluj-Napoca.

    Medicii din ţară nu prea i-au mai dat speranţe, însă speranțele ar putea veni de la clinică din Turica. Tratamentul este însă unul foarte costisitor: operaţia de transplant costă 135.000 dolari, iar fiecare şedinţă de chimioterapie undeva între 2.000 şi 6.000 de euro!

    Ca să mai aibă o şansă la viaţă, Florin Răcoare are nevoie de un donator de măduvă osoasă şi o sumă mare de bani… Mama lui s-a oferit deja ca donator, iar acum se aşteaptă generozitatea oamenilor de pretudinteni. Orice leu contează!

    Contul în care poţi să faci donaţii:

    Cont de Lei:
    Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU
    IBAN: RO51 BTRL RONC RT00 C969 7302
    Banca: Banca Transilvania

    Cont Euro:
    Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU
    IBAN: RO63 BTRL EURC RT00 C969 7301
    Banca: Banca Transilvania

    FLORIN-RACIOARE

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE