More

    Frumusețea din ținutul lui Dracula, la probă

    Miss și Mister Transilvania (3)

    Mâine va avea loc mult-așteptatul eveniment Miss și Mister Transilvania, începând cu ora 20, la Infinity Ball Room Satu Mare. Concurentele și concurenții sunt în faza de pregătiri intensive și simt emoțiile dinaintea competiției mai puternic ca niciodată.

    Astăzi, echipa GNV s-a deplasat la una dintre locațiile în care cei ce vor concura mâine la Miss și Mister Transilvania au făcut probe. Concurentele au ajuns primele și au demonstrat, printr-o primă apariție, că frumusețea e frumusețe chiar și fără machiaj. Au ales cu multă grijă rochiile care le vor transforma în adevărate regine mâine, de la ora 20, în cadrul competiției.

    “Anul acesta concurează 15 fete și 6 băieți. Din Satu Mare vor fi 3 reprezentanți pe linia masculină și 3 pe linia feminină. Pe lângă probele propriu-zise de concurs, în cadrul evenimentului vor fi și momente artistice de calitate. Vor performa, printre mulți alții, formația Andrada Bârsăuan și Carmina de la Oradea. Invit sătmărenii să urmărească spectacolul inedit pe care l-am pregătit, alături de un pahar de vin și un desert delicios. Intrarea se va face pe bază de invitație, care, în limita disponibilității, se va putea obține și la fața locului” – a declarat Gabriela Sas, director al agenției de modelling Gaby’s Models

    De asemenea, Miss Satu Mare 2017, Flavia Burzo, a declarat că, având în vedere că va concura mâine, simte o responsabilitate mare pentru a onora municipiul Satu Mare în cel mai frumos mod în cadrul acestei competiții.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE