More

    Ultimele teste înaintea debutului

    oli

    Mai puțin de o săptămână a mai rămas până la debutul Olimpiei în noua ediție de campionat din liga a 2-a. Galben-albaștrii caută să pună la punct ultimele detalii iar antrenorul Selymes să contureze încet o formulă de bază.

    Cu un lot schimbat în mare parte față de sezonul trecut Olimpia își propune o clasare între primele șase în eșelonul secund …Dacă e realist obiectivul vom vedea probabil după primele două trei meciuri oficiale …Cât despre ultimele meciuri de verificare acestea ne-au lăsat mai degrabă impresia că și antrenorul Selymes și cei din jurul echipei așteaptă mai mult și mai multe de la jucători.

    Vineri cu o formulă de echipă formată din juniori și nouveniți, Olimpia a remizat alb, 0-0 la Baia Mare cu Minerul. O echipă maramureșană refăcută din această vară și care va porni de la nivelul ligii a 4-a.

    Un meci în care Olimpia a fost condusă de pe bancă de Mircea Bolba iar principalul Selymes a preferat să stea în tribună cu secundul Florea…Iar rezultatul final nu i-a picat prea bine principalului care a răbufnit la final la adresa unor jucători…

    Sâmbătă a urmat testul cu echipa de liga a 3 a Comuna Recea. O victorie cu 2-1 după un început ezitant ce ne a arătat încă destule probleme în defensivă. Cu Șter deschizând scorul pentru Recea și cu ai noștri reveniți în joc până la pauză prin reușitele lui Lusamba și Munteanu.

    În repriza a doua chiar dacă Olimpia a dominat clar și și-a creat oczii importante scorul nu s-a mai modificat…Și urmează acum meciul oficial de la Metaloglobus București.

    Olimpia( sâmbătă) – F.Muntean- Duruș, Tamas Szasz, Munteanu, Brata- Rus, Cubaș, Achim, Ayoub- Ben Khalifa, Lusamba. Rezerve- Dascălu, Hlinca, Miholca, Mureșan, Villand, Pop, Copaci, Costin, Chrisy.
    Olimpia ( vineri) – Preda-Palinceac, Chifor, Copaci-Nyikora, Tasic, Lukacs, Costin, Demba-Chitaș, Chrisy.Rezerve- Dascălu, Chivari, Nemeș, Hreniuc, Sabău, Lazin, Mizsei.

    Tricouri pentru suporteri
    Pe pagina de facebook a clubului suporterii Olimpiei sunt anunțați că ”de luni vor fi puse în vânzare tricourile din fotografii. Prețul lor va fi de 40 lei/bucată și vor putea fi achiziționate de la stadionul Olimpia-Daniel Prodan (intervalul orar va fi anunțat ulterior) sau, pentru cei aflați în afara orașului (țării), vor putea fi comandate prin mesaj privat, metoda de livrare urmând a fi stabilită de comun acord. ”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE