More

    Peste 30 de copii prezenți la o selecție organizată la Decebal

    decebal

    Câștigătoarea Cupei României , faza județeană, Luceafărul Decebal încearcă din acest sezon să pună o mai mare bază și pe formarea unor grupe de copii și juniori.

    Cum în localitate a fost inaugurat un teren sintetic, conducerea a profitat și a încercat să adune la o primă acțiune copiii din localitate și doritorii din zonă.

    Iar la prima strigare a cuplului Iuhas –Potra au venit peste 30 de copii cu care cei de la Luceafărul speră să înceapă munca de formare a grupelor de juniori.

    ”E un proiect pe care îl vrem implementat la Decebal . Cu grupe de copii și cu juniori care să aibă condiții de pregătire și să facă pasul la echipa mare. Avem condiții deosebite și sperăm ca în timp să adunăm cât mai mulți tineri doritori de mișcare și de fotbal” spune Cosmin Iuhas , managerul proiectului de la Decebal.

    Legat de echipa de seniori, aceasta se va reuni în această săptămână sub comanda unui nou antrenor.

    Cristi Popa s-a despărțit de Luceafărul la finalul sezonului trecut iar favorit să-i ia locul e Andrei Estinca fost tehnician la Recolta Dorolț.

    Luceafărul Decebal va juca și prima supercupă din istoria AJF Satu Mare. Câștigătoarea fazei județene a Cupei României va întâlni campioana din elite, Unirea Tășnad, pe 20 august la Carei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE