More

    GNV a ajuns la numărul 7.000!

    gazeta

    Gazeta de Nord-Vest, cel mai vechi cotidian din judeţul Satu Mare, a ajuns azi la numărul 7.000. Statistic, acest lucru înseamnă peste 23 de ani de când ziarul a văzut prima dată lumina tiparului, la iniţiativa unor oameni îndrăzneţi, în frunte cu directorul fondator Ion Bledea, peste 1.100 de săptămâni de lucru, zeci de mii de ore de muncă, dublate de pasiune şi dăruire.

    Gazeta de Nord-Vest a fost tot timpul şi va fi şi în continuare cotidianul tuturor sătmărenilor. De-a lungul anilor, a fost un ziar incisiv, uneori chiar prea incisiv. În pofida acestor derapaje de tristă amintire, Gazeta de Nord-Vest s-a implicat în dezvoltarea societăţii civile: a sprijinit comunitatea locală, i-a promovat valorile, a comunicat cu cititorii pentru a le cunoaşte problemele şi a-i ajuta în rezolvarea lor.

    Multe lucruri s-au schimbat radical la Gazeta de Nord-Vest, dar au rămas drept constante pasiunea, munca şi talentul colectivului redacţional. Din luna mai a acestui an, cotidianul tuturor sătmărenilor a scăpat de toate constrângerile editoriale, devenind un ziar cu adevărat independent. Chiar dacă unora nu le convine, Gazeta de Nord-Vest nu s-a predat, nu a murit niciodată şi merge mai departe într-o nouă formulă editorială, întinerită. O formulă din care s-au auotexclus sau au fost excluşi câţiva indivizi care n-au avut de-a face absolut deloc cu jurnalismul onest. Sperăm că îndepărtarea acestora a fost percepută pozitiv de cititorii cotidianului nostru.

    În continuare, Gazeta de Nord-Vest îşi propune să devină cel mai serios cotidian din judeţul Satu Mare, care să promoveze un jurnalism de calitate în rândul cititorilor săi. Pentru că dumneavoastră vă este dedicat tot acest efort, adunat până acum în 7.000 de numere, şi fără dumneavoastră, cititorii noştri, nu am fi fost aici, se cuvine ca, mai întâi de toate, să ne înclinăm cu respect şi să vă mulţumim. Împreună vom ajunge şi la numerele 8.000, 9.000, 10.000 şi tot aşa mai departe.

    Director Gazeta de Nord-Vest
    Szasz Lorand
    16_SzMH

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE