More

    Turul Micula câştigă derby-ul cu Olimpia II Satu Mare

    10-Sport_SzMH

    Turul de campionat al ligii a IV-a se apropie încet de final. Ar mai fi de jucat patru etape, plus restanţele, iar dacă vremea o va permite, şi două etape din retur.
    După etapa a 11-a, Turul Micula şi Victoria Apa merg cap la cap, ambele având 28 de puncte. Sportul Botiz, cu un meci mai puţin, completează podiumul şi ameninţă primele locuri, dacă se va impune în jocul restant. Olimpia II a pierdut derby-ul cu Turul Micula şi s-a îndepărtat de podium.
    Voinţa Babţa nu s-a prezentat la jocul cu Victoria Apa, iar acelaşi lucru l-a făcut şi Someşul Cărăşeu, care nu a făcut deplasarea la Negreşti. Ambele vor pierde la masa verde cu 3-0 şi vor fi amendate, conform regulamentului Comisiei de Competiţii şi Disciplină. Dacia Medieşu Aurit, până nu demult o echipă redutabilă, se bate acum pentru evitarea retrogradării.
    În seria B, Someşul Oar a ajuns la borna 73, primind doar 8 goluri. Şi în această etapă a făcut instrucţie pe teren propriu cu Unirea Tăşnad, echipă care sezonul trecut s-a bătut la câştigarea seriei. Ocupanta locului doi, Schwaben Cămin a zdrobit Schamagosch Ciumeşti cu 8-0 şi se menţine în plasa liderului.
    Viitorul Vetiş, pe locul trei în clasament, s-a impus cu 2-0 la Real Andrid şi se află la trei puncte de prima clasată. Victoria Petreşti rămâne şi după etapa a 11-a fără punct acumulat, în urma înfrângerii suferite pe teren propriu cu echipa din Urziceni.

    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE