More

    Cursa Tarom spre Satu Mare, amânată. Aeronava, ținută la sol

    Avionul ATR care urma să efectueze cursa pe relaţia Bucureşti – Satu Mare a decolat astăzi din Capitală după ă întârziere de trei ore și jumătate.

    Aeronava a fot ținută la sol pentru efectuarea unor verificări tehnice suplimentare, spun cei de la TAROM.

    “Din cauza necesităţii efectuării unor verificări tehnice suplimentare la aeronava de tip ATR 42-500, programată să efectueze astăzi, 01 Noiembrie 2017, cursa ROT 631 Bucureşti-Satu Mare, cu decolare la orele 07:20 de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Compania TAROM anunţă că estimează o întârziere de aproximativ 3h30’. În acest timp pasagerilor li se asigură asistenţã la sol conform Regulamentului EC 261/2004 privind drepturile pasagerilor”, este poziția celor de la Tarom.

    Între timp, cursa a ajuns fără probleme la Satu Mare, dar cu întârzierea dată de operatorul aerian. De asemenea, cursa retur, Satu Mare București a decurs fără alte evenimente.

    În intervalul de timp cât a durat întârzierea, atât pasagerilor de la București, cât și celor de la Satu mare, li s-au oferit sandwich-uri și apă.

    O situație similară s-a produs în data de 13 noiembrie 2016, când un avion Tarom care efectua cursa București – Satu Mare a fost întors din cauza unor probleme tehnice. Avionul decolase la ora 16:48 de pe Aeroportul Henri Coandă din București. Acesta a fost întors după 15 minute de zbor!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE