More

    Probleme financiare la CS Satu Mare

    Amalia-Tataran

    CS Satu Mare trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar. Chiar dacă au obţinut în acest an rezultate excelente atât la lupte cât şi la scrimă sau atletism, oficialii grupării sătmărene sunt disperaţi că în visiteria clubului bate vântul iar participarea sportivilor la ultimele competiţii din acest an stă sub semnul întrebării.
    “Am avut bugetul redus încă de la începutul anului iar banii alocaţi competiţiilor s-au terminat. Nu ştiu cum vom acoperi ultimele competiţii din acest an mai ales că de la minister nu mai sunt speranţe să vină vreun leu” ne-a spus directorul Marcel Tarţa.
    Săptămâna viitoare e programată finala Cupei României la spadă feminin iar din cauza problemelor financiare la Bucureşti va merge de la CS Satu Mare doar Amalia Tătăran.
    “Nu avem bani de echipă aşa că tragem doar de Amalia care oricum e la ultimul concurs pentru CS Satu Mare” a declarat evident supărat antrenorul Csiszar Francisc.
    “Mai avem turnee la lupte, plus competiţiile tradiţionale la scrimă la începutul lunii decembrie şi nu ştim de unde vom scoate bani “ a mai adăugat directorul Marcel Tarţa.
    De altfel unii antrenori şi părinţi de la secţiile clubului caută sponsori pentru ca sportivii să nu rămână în afara competiţiilor la final de an. Iar în aceste condiţii e greu de crezut că se mai poate face performanţă mult timp…
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE