More

    Biblioteca Județeană, a doua pe țară. Întâlnire Zilnică cu Literatura

    Biblioteca Județeană Satu Mare se clasează pe a doua poziție a podiumului în competiția de premiere a Campaniei de promovare a aplicației iZiLIT – Întâlnire Zilnică cu Literatura. Campania s-a desfășurat pe parcursul lunii octombrie a.c., și a fost inițiată de Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, împreună cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România – ANBPR și Uniunea Editorilor din România – UER. Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

    Scopul principal al proiectului constă în crearea unei forme inovatoare de promovare și de comunicare a literaturii române contemporane, în rândul tinerilor. Astfel, a fost dezvoltată o aplicație pentru telefoane mobile Android și IOS, disponibilă gratuit.

    ”O felicităm pe colega noastră Tarța Violeta, Șef serviciu comunicarea colecțiilor și relații cu publicul, cea care a coordonat la nivelul Bibliotecii Județene Satu Mare această campanie, le mulțumim tuturor colegilor pentru implicare și sătmărenilor pentru susținere. Această poziție ne onorează și ne motivează să fim parteneri și la alte proiecte și inițiative care vizează promovarea literaturii române contemporane în rândul cititorilor”, se arată într-un comunicat remis de Biblioteca Județeană Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE