More

    Baia Mare joacă în Liga Campionilor!

        HCM Baia Mare e gata pentru primul meci pe propriul teren din Liga Campionilor. După ce au pierdut în deplasare la Thuringer în primul meci din grupă, la o diferenţă de 7 goluri, jucătoarele antrenate de Costică Buceschi aşteaptă vizita campioanei en-titre, Gyor.
    În primul joc din grupă, campioana Ungariei s-a impus clar în fața austriecelor de la Hypo, scor 41-22! HCM – Gyor va fi în direct la Digi Sport 1, azi, de la ora 19:00.
    “Pe lângă faptul că sunt toate jucătoare valoroase și cu experiență, acum, anul acesta, parcă arată un joc mai colectiv. Noi ne bazăm pe cei două mii de spectatori, vor fi și două sute din partea maghiarilor. Poate o să fim chiar mai mulți de două mii și sperăm să facă o atmosferă mult mai incendiară decât la meciul cu Viborgul”, a declarat antrenorul băimărencelor, Costică Buceschi.
    La rândul ei, Mihaela Băbeanu spune că ea și colegele sale nu se tem de campioana europeană en-titre:
    “Eu zic că este o echipă normală, au și ele două mâini și două picioare. Că se cheamă Amorim sau Gorbicz, nu cred că este o diferență între Buceschi și Gorbicz”.
    Biletele pentru primul meci de acasă al HCM-ului s-au epuizat încă de la începutul acestei săptămâni, așa că sala din Baia Mare se anunță arhiplină.
    F. Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE