More

    SCENARIU DE GROAZĂ CU DEZNODĂMÂNT TRAGIC!

    22

    > Fetița Vivien Dragoș a fost găsită violată și strangulată vineri după-masă pe malul lacului Cubic. Ucigașul este concubinul sorei sale, aceștia au împreună doi copii și îl așteaptă pe al treilea. Mama e internată la psihiatrie ca urmare a șocului iar criminalul a fost dus în arest preventiv după ce le/a arătat polițiștilor unde a aruncat cadavrul fetiței.

    > Vivien Dragoș, fetița dată dispărută dumincă după ce nu a mai revenit acasă de la Biserică, a fost găsită fără suflare pe malul lacului Cubic. Polițiștii sătmăreni au fost duși la locul în care se afla trupul neînsuflețit al fetiței chiar de criminal care era concubinul sorei lui Vivien. Purtătorul de cuvânt de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Gabriela Pop, a declarat că „inculpatul a fost reținut cu propunerea de arestare preventivă în sarcina acestuia reținându-se săvârşirea infracțiunii  de viol şi omor calificat. Acesta riscă pedeapsa maximă de 25 de ani de închisoare.”

    > Criminalul, în vârstă de 23 de ani, și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor cărora le-a povestit că a convins-o pe Vivien să meargă cu el la coliba pe care o avea amenajată pe malul lacului Cubic. Odată ajunși acolo, acesta a violat-o după care a ucis-o prin stragulare. Ca să ascundă fapta, criminalul a introdus cadavrul într-un sac pe care l-a aruncat mai apoi în lac. Pentru  a nu fi suspectat, ucigașul a participat el însuși la căutările pe care voluntarii de la Asociaţia „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” Satu Mare le-au întreprins încă de luni dimineața.

    >Coordonatorul echipei, Daniel Someșanu, a declarat că încă de la început Ovidiu a fost principalul suspect în cercul celor care cunoșteau familia. „Era o persoană conflictuală, mereu se certa cu mama lui Vivien, care nu făcea altceva decât să încerce să își țină familia unită”, a spus Daniel Someșanul.

    > În urma șocului cauzat de moartea fetiței, mama a fost internată încă din seara de vineri la Spitalul de Psihiatrie unde este sub tratament și va rămâne internată pânăvivien luni când va fi supusă unui expertize de către cadrele medicale.

    > În tot acest timp, concubina criminalului, sora lui Vivien, se află sub îngrijirea celor de la Casa Lorena împreună cu cei doi copii minori. Aceasta este însărcinată și așteaptă cel de-al treilea copil al ucigașului.

    > Familia așteaptă să poată ridica cadavrul fetiței după efectuarea expertizei medico-legale. Dată fiind situația financiară dificilă, Asociaţia „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” va suporta costurile înmormântării.

    > “A fost o fetiță de aur”, au declarat despre Vivien Dragoș toți cei care au cunoscut-o.

    Silvia Spanciu

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE