More

    Eroul polițist Antim Benchiș, avansat înainte de termen. Este la a doua avansare la ”excepțional”

    Polițistul erou Antim Benchiș a fost avansat astăzi în grad înainte de termen, fiind acum agent șef de poliție. Avansarea sa și a altor 16 polițiști a avut loc astăzi, într-un cadru festiv. Avansările au fost făcute cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.

    În cadrul acestei ședințe festive au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională, în gradul profesional următor, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 2 ofițeri de poliție.

    De asemenea, au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională, în gradul profesional următor, prin Dispoziția Inspectorului Șef 8 agenți de poliție.

    Printre cei opt agenți de poliție avansați înainte de termen se află Antim Benchis care, în noaptea de 2 spre 3 noiembrie a salvat din foc două persoane. La 30 de ani, Antim Benchiș a obținut deja penultimul grad, fiind la a doua avansare la ”excepțional”, grație activității sale.

    Tot în cadrul ședinței festive au fost numiți în funcție prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 7 polițiști care au promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor de poliție în cadrul structurilor de investigații criminale și investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Toți polițiștii au fost avansați la gradul de subinspector de poliție.

    Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare le dorește mult succes și împliniri atât în plan personal, cât și în plan profesional!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE