More

    Cântăreţul Ciprian Gătină a circulat cu cel puţin 150 km/h

    20131013_141113

    Cântăreţul Ciprian Gătina, în vârstă de 33 de ani, care a fost pur şi simplu decapitat în urma tragicului accident înregistrat duminică, în jurul orei 13.00, în localitatea Decebal, a circulat cu viteză excesivă. Potrivit poliţiştilor sătmăreni, acesta a circulat cu cel puţin 150 km/h în momentul în care a pierdut controlul asupra maşinii. Viteza exactă nu a putut fi stabilită întrucât kilometrajul electronic indica cifrra “0” după producerea tragicului accident. Pompierii sătmăreni au intervenit cu o autospecială cu apă si spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, sub comanda plutonierului major Borbely Stefan, în localitatea Decebal, pe DN 19, pentru descarcerarea celor două persoane, de sex masculin, rămase încarcerate în urma unui accident rutier în autoturismul marca BMW 540 cu numărul de înmatriculare BF – 836XC (autoturism înmatriculat in Franţa). Ajunşi la locul accidentului la ora 13.29, pompierii militari au intervenit cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialelor pentru descarcerarea victimelor. O victimă, Gătina Ciprian, în vârstă de 33 ani, era deja decedată la sosirea echipajelor de urgenţă, iar cealaltă victimă, Ioan Dragoş, era rănită uşor, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.
    Reamintim că un autoturism marca BMW, înmatriculat în Franţa, a derapat de pe DN 19 pe fondul vitezei excesive şi a carosabilului umed, a lovit două capuri de pod şi a rupt mai mulţi copaci duminică, pe raza localităţii Decebal. În urma accidentului, a rezultat decesul violent al cântăreţului sătmărean Ciprian Gătină, care a fost decapitat. Alături de acesta în autoturism se afla colegul său de trupă, Ioan Dragoş, din Botiz, care a suferit mai multe răni, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
    Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare poliţiştii susţin că principala cauză a accidentului a fost viteza excesivă şi carosabilul umed. Porţiunea aflată pe raza localităţii Decebal a Drumului Naţional 19 este socotită o porţiune periculoasă de poliţiştii rutieri sătmăreni, în zonă având loc mai multe accidente mortale de-a lungul anilor.

    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE