More

    TRAGEDIA copilului cu piciorul amputat la doar 9 ani. Concluzia polițiștilor

    Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectorului de Poliție Județean Satu Mare, au fost sesizați joi, 4 ianuarie, în jurul orei 19.00, prin apelul de urgență 112, despre faptul că în preajma unui Fond de vânătoare din județul Satu Mare a avut loc un eveniment, în urma căruia un minor a fost rănit.

    Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, o armă de vânătoare s-a descărcat accidental, producând leziuni grave la picior unui minor, de 9 ani, din localitatea Stâna.

    Totodată, din verificări a reieșit faptul că arma este deținută în mod legal de tatăl băiatului, de 37 de ani, din aceeași localitate. Acesta se afla împreună cu minorul în autoturismul personal, în momentul producerii evenimentului.

    Cercetările continuă în dosarul penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

    Reamintim că minorul a ajuns la Urgențe aseară, în jurul orei 21.00. Prezenta o plagă împușcată la gamba dreaptă cu cu distrugere de masă musculoasă, multiple fracturi și arteră secționată.

    Copilul a fost dus imediat în sala de operație. S-au prezentat trei chirurgi care, după ce s-au consultat cu părinții, au decis amputarea gambei drepte a copilului, fiindu-i astfel salvată viață.

    Acesta este în continuare internat la Terapie Intensivă. El mai are câteva alice și în gamba piciorului stâng, dar acestea nu prezintă niciun pericol.

    Teribilul accident s-a produs în cursul serii de ieri, exact în ziua în care copilul a împlinit vârsta de 9 ani. Foarte probabil a fost luat de tatăl său la vânătoare. Cei doi, tatăl și fiul, se aflau într-o mașină când arma s-a descărcat accidental și a produs tragedia.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE