More

    Viitorul Vetiş câştigă în faţa Căminului, Oarul remizează la Moftinu Mare

    11

    După etapa a 12-a din Liga a IV-a, lupta pentru primele locuri ale clasamentului este tot mai ascuţită. În seria A, Turul Micula şi Victoria Apa se află la egalitate de puncte, 31, ambele suferind câte o înfrângere şi remizând o singură dată.

    Sportul Botiz s-a instalat pe locul trei al clasamentului, însă din spate vine tare Talna Oraşu Nou, care are un meci mai puţin disputat. Micula a făcut instrucţie cu echipa din Negreşti, 6-0, la fel şi Apa, care a câştigat cu 7-1 în deplasare la nou promovata Crucişor.

    În seria a doua, Someşul Oar a înregistrat doar o remiză pe terenul celor de la Gloria Moftinu Mare, scor 2-2. De acest lucru ar fi putut profita Schwaben Cămin, care ar fi egalat Oarul la puncte. Însă revelaţia acestei serii B, Viitorul Vetiş a câştigat întâlnirea cu şvabii din Cămin şi s-a instalat pe locul doi, la un singur punct de Someşul Oar.

    Proaspăt revenită în Liga a IV-a, echipa Luceafărul din Decebal îşi menţine parcursul bun, învingând Foieniul cu 3-2. În urma acestei reuşite, echipa antrenată de Cosmin Iuhas se află pe locul patru. Meciul Crasna Moftinu Mic – Victoria Petreşti a fost amânat din motive obiective, iar Petreştiul rămâne fără punct în acest campionat.

    Din acest tur ar mai fi de jucat trei etape, iar dacă vremea o va permite s-ar putea ca alte două etape din retur să fie programate în această toamnă.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE