More

    Primăria face angajări. Va fi constituit serviciul care va ridica mașinile parcate ilegal. Ce se caută

    Primăria municipiului Satu Mare a demarat procedurile de angajare a personalului pentru constituirea serviciului care va ridica mașinile parcate ilegal pe raza orașului.

    În luna noiembrie 2017, primarul Kereskenyi Gabor a semnat contractul cu firma Iveco pentru achiziționarea unei autospeciale în vederea ridicării de pe domeniul public al mașinilor parcate ilegal.

    Acum se desfășoară procedura de angajare de personal. Sunt scoase la concurs 25 de posturi după cum urmează:

    • inspector de specialitate S II- 4 posturi – studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în muncă de minimum 3 ani;
    • referent MIA- 1 post – studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în munca minimum 3 ani;
    • muncilor calificat – 5 posturi – studii medii/ profesionale, permis de conducere categoria BC; nu necesita vechime în munca;
    • muncitor calificat – 10 posturi – studii medii/ profesionale, permis de conducere categoria B; nu necesita vechime în munca;
    • îngrijitor – 5 posturi – studii generale, nu necesita vechime în munca.

    În data de 16 ianuarie 2018, ora 12:00, expiră termenul limită pentru depunere a dosarelor. În 24 ianuarie 2018, ora 09.00, are loc proba scrisă, în 26 ianuarie 2018, ora 09.00, este programată proba practică (muncitor calificat), iar în data de 30 ianuarie 2018, ora 09.00, are loc interviul. Angajările se fac prin Administraţia Domeniului Public (ADP) Satu Mare.

    Reamintim că proiectul de hotărâre privind ridicarea mașinilor parcare ilegal a fost votat la finele anului trecut de consilierii locali. Potrivit acestui document, autovehiculele parcate ilegal vor fi ridicate vor fi depozitate în curtea Transurban.

    Pentru recuperarea lor, șoferii vor trebui să achite 300 de lei pentru ridicarea autovehicului, 200 de lei pentru transport și 50 de lei pe zi pentru depozitare. Adică 550 de lei la care se va adăuga și amenda aplicată de polițiști. Sancțiunile au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2018.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE