More

    TRAGEDIE. O fetiță de un an și jumătate a murit la Urgențe. Filmul dramei

    O fetiță de numai un an și șase luni, din Stâna, a murit în această dimineață la Urgențele Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

    Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorul de cuvânt al spitalului, Constantin Demian, fetița a ajuns la Urgențe ieri noapte, în jurul orei 22.30, alături de mama sa, fiind adusă cu Ambulanța.

    Prezenta o temperatură de 39 de grade și semnalmentele varicelii, astfel că medici i-au administrat un tratament adecvat în cauză.

    În urma tratamentului, fetița a părut să-și revină, i-a scăzut temperatura și a devenit mai prezentă. Atunci mama ei a cerut medicilor de la Uregnță să fie lăsată acasă spunând că s-a întâlnit cu un consătean de-al lor din Stânca și care le-ar duce acasă, pe ea și pe fetiță. Lucru care s-a întâmplat după aproximativ o oră după ce fetița a ajuns la Urgențe.

    Peste noapte, însă, starea fetiței s-a înrăutățit și mai tare, astfel că azi dimineață, la ora 5.50, fetița a ajuns din nou la Urgențe adusă fiind tot de o Ambulanță.

    Copila a fost preluată de medicii de la Pediatrie Urgențe, însă starea de sănătate a fetiței s-a înrăutățit și mai mult. Aceasta a fost mutată la Urgențe majore, nu înainte de a i se face și un control de boli infecțioase.

    Nici după ce a fost transferată la Urgențe Majore, starea fetiței nu s-a ameliorat, astfel că s-a decis transferul acesteia la Spitalul de Pediatrie din Cluj. Ambulanța TIM programată pentru acest transport a ajuns la Urgențe la ora 9.50, însă fetița decedase între timp.

    Trupul neînsuflețit a fost depus la Morga Spitalului Județean, iar în cursul zilei de mâine i se va face autopsia.

    Între timp, a fost constituită și o comisie de anchetă medicală, iar polițiștii au demarat cercetările în acest caz.
    În funcție de ceea ce se va stabili după autopsia micuței se va decide care vor fi următorii pași în desfășurarea anchetei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE