More

    Violată…și nu prea. O tânără de 19 ani acuză un bărbat de 56 de ani de viol

    Polițiștii careieni cercetează un posibil caz de viol petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni din Carei. O tânără în vârstă de 19 ani, internată în unul dintre centrele pentru copii din Carei, l-a acuzat pe un bărbat în vârstă de 56 de ani de viol.

    Se pare că, în primă fază, tânără a spus despre acest caz doar îngrijitoarelor din centru, de la care au aflat informații și polițiștii din Carei care s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările.

    Surse judiciare au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că, în urma interogatoriilor făcute, se pare că la mijloc nu ar fi vorba despre niciun caz de viol. Atât tânără, cât și bărbatul acuzat de viol, au susțșinut, în declarațiile date la Poliție, că s-ar fi înțeles să facă sex, astfel că nu a fost vorba despre niciun viol.

    Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare a format o comisie la anchetă care face cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz și dacă se face cineva vinovat de asta.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE