More

    Lusamba, de la Oli la Poli?

    Bogdan Andone şi stafful său caută întăriri pentru compartimentul ofensiv al ASU Politehnica şi se orientează spre jucători care s-au făcut remarcaţi în prima parte a sezonului Ligii 2. Clubul alb-violet timişorean poartă negocieri cu Olivier Lusamba şi Daniel Florea, iar stadiul discuţiilor este destul de avansat.

    Lusamba a fost golgheterul Olimpiei Satu Mare, formaţie aflată pe marginea prăpastiei. Atacantul are 24 de ani şi are cetăţenie franceză şi congoleză. Este format la Nancy şi a mai trecut pe la Ciudad Real, Guijuelo (Spania), Sedan, Amneville, Boulogne (Franţa) Leuven, Eendracht (Belgia), SAS Epinal (Franţa) şi la Satu Mare. În tricoul Olimpiei a adunat 20 de prezenţe, dintre care 18 apariţii ca titular, şi a marcat 8 goluri. Lusamba a mai fost si pe lista celor de la Juventus Bucuresti dar se pare ca intelegerea a cazut…

    Timişorenii sunt în discuţii avansate şi cu Daniel Florea, care însă va semna cu Timişoara doar dacă nu va găsi un angajament în străinătate. Jucătorul care va împlini în vară 30 de ani a debutat la seniori la Farul, după care a trecut pe la Callatis, Delta Tulcea, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, cu care a devenit campion al României, şi UTA, de care şi-a reziliat contractul în urmă cu puţin timp. Pentru UTA, Florea a marcat 6 goluri în 9 meciuri în campionat şi alte două goluri în două jocuri de Cupa României. Atacantul era, de asemenea, golgheterul fostei sale echipe.

    ASU Poli se află pe locul 5 în Liga 2, cu 36 de puncte, şase puncte în spatele Chindiei, echipa care se află pe locul de baraj de promovare. Până acum, timişorenii nu au anunţat oficial niciun transfer.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE