More

    Victorie fără emoții în Cehia

    CSM Satu Mare își continuă parcursul perfect în grupa B a Ligii Europei Centrale. Elevele lui Dobă și Boian au obținut al 5-lea succes la rând și așteaptă cu încredere turneul final de pe 3-4 martie.

    Baschetbalistele noastre au câștigat marți seara în Cehia, 74-59 cu SBS Ostrava, după un meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul. A fost obositoare deplasarea de 12 ore până la Ostrava iar oficialii CSM-ului s-au temut doar de accidentări. ” Un meci care trebuia tratat foarte serios chiar dacă eram calificați deja. Mă bucur că jucătoarele noastre s-au mobilizat și am reușit să lămurim lucrurile de la începutul sfertului trei. Apoi au intrat pe teren jucătoarele care în campionat au prins mai puține minute iar acestea merită felicitate pentru modul în care au evoluat”, spun oficialii CSM-ului. Returul cu Ostrava e programat  pe 14 februarie .  Există însă și posibilitatea ca cehii să spună pas după modelul Flying Foxes Viena. Austriecii nu s-au mai prezentat la Brașov pe motiv că nu au mai avut șanse de calificare!


    SBS Ostrava – CSM Satu Mare s-a terminat 59-74, pe sferturi: 13-21, 13-14, 12-24, 21-15.Au marcat pentru CSM Satu Mare: Harrison – 19p, Mandache – 15p, Miller – 13p, Baltic – 9p, Lazăr – 8p, Green – 4p, Sfîrlea – 3p, Szmutku – 3p, Kadar.Clasament Grupa B: 1.CSM Satu Mare – 10p, 2.Pharmaserv – 6p, 3.Ostrava – 6p, 4.ICIM Arad – 5p. Duminică de la ora 18,30 , CSM Satu Mare va juca în Liga Națională pe terenul campioanei, Sepsi Sfântu Gheorghe. Iar apoi în ultima etapă a sezonului regulat sătmărencele vor întâlni acasă pe 2 februarie, de la ora 18, pe CS T Alexandria.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE