More

    Sănătate maximă, Meștere! Antrenorul Tudor Barbul a fost operat luni și e internat pe secția Ortopedie

     

    Antrenorul Tudor Barbul s-a operat luni la picior și e internat pe secția Ortopedie a Spitalului județean. ”A trebuit să fac acest pas la începutul acestui n căci deja problemele mele de sănătate se agravau. A trebuit să mă operez la piciorul care de ani buni mi a creat probleme.

    Acum sunt bine și sper ca lucrurile să meargă spre normal și să pot să revin alături de luptătorii mei în sală” ne a transmis antrenorul Tudor Barbul care a ținut să le mulțumească medicilor Anițaș și Cazacu pentru profesionalismul cu care l tratează.

    Legat de activitatea secției de lupte, antrenorul Tudor Barbul ne a transmis că lotul celor de la CS Cetate Ardud va intra din nou într-un stagiu de pregătire de săptămâna viitoare.

    ”Profităm de vacanța intersemestrială și am organizat un stagiu de pregătire la care pe lângă sportivii noștri vor mai veni luptători și din Republica Moldova, Ungaria și Ucraina. Vor fi peste 50 de sportivi la Mădăras și Ardud. Colegii mei antrenori se vor ocupa de bunul mers al cantonamentului” spune Barbul.

    Altfel, Raul Zarzu și Andrei Barbul vor merge cu lotul național la un puternic turneu internațional la Chișinău.

    Din păcate sătmărenii au declinat invitația danezilor și nu vor onora turneul de la Aarhus. ”N-am putut lua din timp biletele de avion și să mergem cu microbuz e prea obositor” a explicat Barbul.

    Multă sănătate îi transmitem Meșterului Tudor Barbul… Și să revină cât mai rapid în sală alături de campionii săi!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE