More

    MULŢUMIM OLANDA!

    olanda

    Reprezentativa României şi-a asigurat prezenţa la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014, după ce a încheiat pe locul doi în grupa D a preliminariilor din zona Europa. România a învins, marţi, Estonia, scor 2-0, iar Olanda a trecut de Turcia, scor 2-0. Olandezii merită felicitaţi pentru faptul că şi-au respectat blazonul şi s-au impus în Turcia.

    Jucătorii “portocalei mecanice” felicită echipa României pentru faptul că au obţinut biletele pentru baraj şi ne ţin pumnii pentru a merge împreună la Mondiale.

    “Ei bine, puteţi trimite florile în Olanda. Şi România şi Turcia sunt două echipe foarte bune. Cred că acum e un entuziasm în rândul jucătorilor, urez României tot binele şi sper să ajungă la Cupa Mondială”, a spus Arjen Robben.

    “V-am ajutat. Şi pentru noi a fost un meci important, am vrut să obţinem cel mai bun rezultat”, a declarat Jermain Lens.

    “Felicitări echipei României, aşa că suntem cu toţii fericiţi. Acum aveţi oportunitatea de a juca la baraj şi vă urez tot norocul din lume”, a zis antrenorul secund al Olandei, Patrick Kluivert.

    “Cred că România este norocoasă, însă Turcia este o echipă foarte bună , ei s-au descurcat foarte bine în ultimele două, trei meciuri, dar nu a fost îndeajuns pentru ei”, a spus Dirk Kuyt.

    “România are o echipă bună, are câţiva jucători buni, deci cred că toată lumea are o şansă la calificare”, a zis Daley Blind.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE