More

    Cerul a PLÂNS pentru Vivien Dragoş. Sute de sătmăreni i-au adus un ULTIM OMAGIU

    1

    Pe o ploaie mocănescă, munţi de coroane, sute de oameni cu ochii în lacrimi şi o famie devastată s-au adunat la căpătâiul lui Vivien Dragoş, fetiţa de doar zece ani, care a fost violată şi ştrangulată de cumnatul său Ovidiu Deteşan. Impresionaţi de drama fetiţei, voluntarii Asociației Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului au pus mână de la mână pentru a strânge banii pentru înmormântare. După slujba care a fost oficiată la cimitirul de pe strada Rodnei, cortegiul a traversat cimitirul spre locul de veci. Apropiaţii au rămas înmărmuriţi de durere mai multe minute la mormântul îngerului care a plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să o ierte şi să o odhinească!

     

    Voluntarii care au participat la acţiunile de căutare a fetiţei de 10 ani, Vivien Dragoş, ucisă cu bestialitate de concubinul surorii sale, au adunat bani pentru înmormântarea copilei. Având în vedere situaţia materială precară a familiei, voluntarii au recurs la acest gest întrucât doresc ca fetiţa să poată fi înmormântată creştineşte. Este vorba, mai exact, despre voluntarii Asociației Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului, care s-au ocupat de funeralii în condiţiile în care familia Dragoş nu are posibilităţi materiale.

    Sute de persoane au participat ieri şi la priveghiul lui Vivien Dragoş. Printre cei veniţi să se roage pentru Vivien s-au numărat şi mai mulţi apropiaţi ai familiei Dragoş. Ei au vorbit despre copilăria nefericită, “Vivi”, cum o alintă cunoscuţii, crescând cu un tată vitreg într-o familie nevoiaşă. Vivien trăia alături de încă cinci persoane într-o încăpere de 20 de metri pătraţi. Pentru că în apartament nu era decât un pat, de multe ori Vivien obişnuia, de voie de nevoie, să doarmă pe jos. Vivien Dragoş era un copil extrem de ascultător, fiind mereu alături de mama sa aflată în nevoie şi de cei doi “frăţiori” ai săi, pe care îi iubea foarte tare. La şcoală se descurca foarte bine, îşi făcea mereu temele cu conştiinciozitate. Primise taina sfântului botez de câteva luni, după ce a împlinit vârsta de 10 ani. Preotul şi naşa ei au numit-o Ioana, însă toţi cunoscuţii o strigau “Vivi”. Acum Vivi se află printre îngeri, în Împărăţia Cerurilor!

    Vivien Dragoș a fost găsită fără suflare pe malul lacului Cubic. Polițiștii sătmăreni au fost duși la locul în care se afla trupul neînsuflețit al fetiței chiar de criminal. Acesta este concubinul surorii mai mari a lui Vivien, respectigv Ovidiu Deteşan. Purtătorul de cuvânt de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Gabriela Pop, a declarat că: „inculpatul a fost reținut cu propunerea de arestare preventivă, în sarcina acestuia reținându-se săvârşirea infracțiunii de viol şi omor calificat. Acesta riscă pedeapsa maximă de 25 de ani de închisoare.”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE