More

    Sătmăreancă accidentată pe trecerea de pietoni

    Pe raza judeţului Satu Mare s-au produs la sfârşitul săptămânii trecute două evenimente rutiere soldate cu accidentarea uşoară a două persoane. Primul accident de circulaţie a avut loc vineri seara pe DJ 108M, în afara localtăţii Dindeşti, unde Alexandru B., în vârstă de 63 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Opel Corsa, pe fondul conducerii imprudente, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă, suferind o rănire uşoară. În vederea stabilirii eventualei alcoolemii conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice.
    Un alt eveniment rutier a fost înregistrat sâmbătă pe Bulevardul Cloşca din municipiul Satu Mare, în cadrul căruia Ioana R., în vârstă de 34 de ani, care se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni din zona Colegiului „Eliza Zamfirescu”a fost accidentată uşor de Sandor S., în vârstă de 50 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, şi care nu i-a acordat prioritate de trecere. Şi în acest caz conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
    Tot în weekend, agenţii de circulaţie au aplicat 337 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 38.970 lei, iar opt şoferi au rămas fără permis de conducere, dintre care patru pentru neacordare de prioritate, trei pentru depăşirea vitezei cu peste 50 km faţă de limita admisă şi un caz pentru depăşire neregulamentară. Totodată au fost constatate opt infracţiuni la regimul rutier, din care şase pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală admisă.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE