More

    Furtuna a făcut ravagii în județ! Trăznetele au ucis un cioban și au declanșat cinci incendii

    Furtuna abătută asupra județului Satu Mare în dimineața zilei de sâmbătă a făcut ravagii. Un bărbat a decedat, iar trăznetele au declanșat cel puțin cinci incendii.

    Furtuna de sâmbătă dimineață a făcut, din păcate și o victimă. Un cioban din Gelu a decedat după ce a fost lovit de un traznet., Acesta se afla cu oile în câmp deschis când a fost prins de furtună. Un trăznet l-a lovit mortal, astfel că toate încercările salvatorilor SMURD de a-l aduce la viață au fost în zadar.

    Tot furtuna de sâmbătă dimineață a produs și alte pagube însemnate prin cele cinci incendii provocate de fulgere. Astfel, a ars acoperișul unei case de locuit și o șură unde focul a mistuit opt tone de fân și a degradat alte trei, toate acestea în Turț.

    De asemenea, au mai fost atinse de trăznet și două case din Bixad, la una dintre ele fiind distrus acoperișul, la cealaltă doar fumega.

    Tot trăznetele din timpul furtunii au declanșțat un incendiu la un vazal de fân din Dara. Au ars aproximativ 3.000 de baloți, din care 2.000 de baloți de fân și 1.000 de baloți de paie.

    Cu excepția viobanului din Gelu care a decedat, nu au mai fost înregistrate alte victime omenești.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE