More

    FOTO. Polițistul EROU. A salvat viața unui om blocat într-o mașină luată de ape

     

    Se spune că adevăratele caractere ies la iveală în ometele cele mai dificile. Iar cei care reușesc ca în astfel de momente să salveze vieți, chiar dacă și-o riscă pe a lor, se pot numi, fără dreptul de a greșii, EROI.

    Unul dintre acești EROI este și inspectorul șef de poliție, Sorin Lăpuște, de la Ardud. Acesta a intervenit pentru a salva viața bărbatului rămas blocat în mașina luată de ape în zona localității Rătești de pe drumul european ce leagă Satu Mare de Cluj.

    Șoferul, un bătrânel de 78 de ani, se deplasa dinspre Beltiug spre Satu Mare și a ajuns la Rătești exact în momentul în care viitura de apă a inundat drumul. Forța apei a aruncat mașina în care se afla în șanț.

    Bărbatul a rămas blocat în mașină și nu a mai putut să iasă. Cum apa rece a intrat în mașină, șoferul s-a aflat în pragul unei hipotermii.

    Dându-și seama că viața șoferului este în pericol, polițiștul Sorin Lăpuște a intrat în apă și a reușit să-l scoată pe șofer din mașină, salvându-i astfel viața.

    Șoferul a fost preluat de paramedici care i-au acordat primul ajutor.

    Inspectorul șef de poliție Sorin Lăpuște este unul dintre polițiștii de nădejde din județul satu mare, fiind premiat aproape de fiecare dată de către conducerea IPJ.

    Îl felicităm și noi și-i transmitem toate aprecierile noastre. Un LIKE este mult prea puțin pentru polițiștul EROU!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE