More

    TRAGEDIE. Un sătmărean de 27 de ani, decedat în urma unui accident stupid. Urma să se însoare în septembrie

    Tragedie într-o familie din Satu Mare. Un tânăr de numai 27 de ani a decedat ieri în urma unui accident stupit produs sâmbătă la o zi de naștere. În septembrie îi era programată nunta.

    Evenimentul care a determinat decesul tânărului s-a produs sâmbătă. Ganea Attila se afla, alături de alți prieteni, la o zi de naștere în Moftin. Aici, în urma unui plonjon necontrolat într-o piscină de mici dimensiuni, acesta s-ar fi lovit la cap.

    Surse apropiate victimei susțin, pentru GNV, că pe moment, ”Ganezu”, cum îi spuneau prietenii, nu s-a plâns de nimic. După câteva ore de la incident, s-a plâns de dureri mari de cap, moment în care acesta a fost transportat la Urgențe de la Spitalul Județean.

    Aici i s-au făcut mai multe analize, inclusiv un Computer Tomograf, care a stabilit că Ganea Attila avea fractură cervicală. Între timp, tânărul nu și-a mai simțit partea stângă și se simțea din ce în ce mai rău. A fost momentul în care, sâmbătă seara, Ganea Attila, a fost pus în comă indusă de medicii sătmăreni.

    A doua zi dimineața, susțin sursele GNV, Attila nu a mai putut fi trezit. A fost ținut la Spitalul Județean Satu Mare până ieri, când a făcut un Atac Vascular Cerebral (AVC).

    În acel moment, medicii sătmăreni au făcut toate demersurile necesare pentru a fi trimis la o clinică de specialitate din Cluj. Din informațiile oferite despre pacient de la Satu Mare, medicii clujeni ar fi refuzat tratarea lui Ganea Attila, însă în cele din urmă au acceptat cazul.

    Tânărul sătmărean a ajuns la Cluj cu o ambulanță. A fost operat, medicii clujeni reușind să înlăture hematomul, însă ieri după-amiază, din păcate, Ganea Attila a decedat. Medicii clujeni au spus că lovitura la cap a sătmăreanului a fost foarte puternică, astfel că jumătate din creier ia-a fost afectat.

    Pe lângă faptul că Ganea Attila avea doar 26 de ani, tragedia este cu atât mai cumplită cu cât în septembrie trebuia să facă nunta. Deja au fost cumpărate verighetele, a fost semnat contractul cu sala de nunți, toate au fost organizate pentru nuntă.

    Din păcate, toate acestea s-au transformat într-o dureroasă înmormântare.

    Redacțiile Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate și îl roagă pe Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace pe regretatul ”Ganezul”.

     

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE