More

    NOVOLOR.ro! Magazinul online din Satu Mare care îți transportă gratuit cumpărăturile acasă!

    Reprezentanții brand-ului Lebăda din județul Satu Mare anunță lansarea unei noi platforme de cumpărături online: novolor.ro. Numită sugestiv NOVOLOR, înseamnă – printr-o asociere de cuvinte din latină – ”Noua Lebădă”.

    Astfel, în acest moment, la doar un click distanță, orice client poate să își facă cumpărăturile rapid și eficient. Iar marfa se transportă GRATUIT la domiciliu, oriunde în județul Satu Mare.
    Este important de știut că aplicația NOVOLOR.ro este optimizată pentru orice tip de sistem de operare al telefonului mobil. Mai mult, poți face cumpărături fără să îți faci un cont în prealabil. Fără niciun fel de riscuri!

    O altă veste foarte bună este că pe această platformă online – rapidă și sigură – se găsesc peste 700 de produse. De la gresie, parchet, vopsele și uși, până la mobilier de baie, baterii, centrale termice și sisteme de iluminat!

    ”Designul gamei NOVO reflectă o tendință spre produse care aderă la o estetică minimalistă, dar aduc un element uman spaţiilor în care sunt utilizate”, este mesajul celor de la Lebăda/NOVOLOR.

    Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.ro

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE