More

    Știința Beltiug, prima finalistă a Cupei României

    La nivelul fotbalului județean se joacă pe bandă rulantă. Obligați să dea campioana din elite la începutul săptămânii cei de la AJF Satu Mare au programat meciul Energia Negrești-FC Certeze din ultima etapă pentru luni. Iar negreștenii s-au impus cu 4-0 și au luat titlul …Iar acum se pregătesc de meciul tur al barajului de promovare în liga a 3-a cu ACS Dumitra din Bistrița-Năsăud. Turul se joacă sâmbătă în Bistrița iar returul pe 23 iunie la Negrești.

    Marți am avut două partide din cadrul Cupei României, faza județeană.

    Pe Olimpia s-a jucat sfertul de finală Crasna Moftin –Recolta Dorolț. Jucat pe o ploaie torențială meciul n-a strâns din păcate decât o mână de spectatori, grupați și ei sub copertina tribunei oficiale. Crasna s-a impus cu 2-1 prin dubla lui Oprea . Iar săptămâna viitoare se va duela în semifinale cu Victoria Carei.
    La Dorolț am avut prima semifinală…Știința Beltiug și Talna Orașu Nou s-au anihilat reciproc și după 0-0 în timpul regulamentar de joc s-a ajuns la loviturile de departajare. Știința lui Iuhas a fost mai inspirată și s-a calificat în finală după 4-2.

    Finala dintre Știința Beltiug și învingătoarea dintre Crasna și Victoria se va juca sâmbătă, 23 iunie, de la ora 11 pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan.

    Altfel, de sâmbătă și până luni la Carei are loc turneul zonal al juniorilor A. Pe lângă campioana județului Satu Mare, Victoria Carei vom mai vedea la lucru și campioanele județelor Cluj, Arad și Sălaj.
    Baftă elevilor lui Tabi Zsolt!

    Interesant e că Victoria s-a calificat în această fază a competiției după trei rezultate de …2-2! În finala campionatului județean au învins Turul Micula după loviturile de departajare cu 2-2 după 90 minute. Apoi au terminat tot 2-2 la Baia Mare cu Minerul și același rezultat l-am consemnat și în returul de la Carei. Victoria a mers mai departe tot la loteria penalty-urilor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE