More

    Jucător de la Căuaș, suspendat opt etape!

    Ședință lungă, din nou, la Comisia de disciplină a AJF Satu Mare. Iar cel mai discutat caz a venit de la jocul Olimpia Căuaș – Speranța Bogdand.

    La jocul Olimpia Căuaş – Speranţa Bogdand (disputat în data de 27 mai 2018) a fost eliminat jucătorul Birou Florin (Căuaş) pentru comportament violent (lovirea cu piciorul a adversarului când acesta era căzut). Comisia hotărăşte suspendarea lui Birou Florin opt etape şi amendarea acestuia cu 65 de lei. Tot la acest joc a fost eliminat Nagy Csaba (Bogdand) pentru provocarea şi bruscarea adversarului. Va fi suspendat patru etape şi amendat cu 65 de lei. Echipa din Bogdand a părăsit terenul de joc în mod nejustificat. Comisia hotărăşte omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea Olimpiei Căuaş, iar clubul din Bogdand primeşte un ultim avertisment pentru părăsirea terenului de joc.

    Voinţa Doba – FC Certeze. Echipa din Certeze nu s-a prezentat la joc. 3-0 în favoarea echipei din Doba şi amendă 400 de lei.
    – AS Livada – Viitorul Vetiş. A fost eliminat Gambra Cristian (Livada) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
    Tot la acest joc a fost eliminat Sabău Gavril (Vetiş) pentru injurii la adresa arbitrului. Două etape suspendare + amendă 75 de lei.
    – Someşul Oar – Speranţa Halmeu. A fost eliminat Kis Iosif (Halmeu) pentru injurii la adresa arbitrului. Două etape suspendare + amendă 75 de lei.
    – Someşul Odoreu – Dacia Medieşu Aurit. A fost eliminat Balog Ştefan. Cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
    – ACS Turulung – Platanul Marna. A fost eliminat Matyas Rudolf (Turulung) pentru lovirea adversarului când jocul era oprit. Suspendare două etape + amendă 65 de lei.
    Tot la acest joc a fost eliminat Racoci Gelert pentru lovirea adversarului. Două etape suspendare + amendă 65 de lei.
    – Pentru clarificarea situaţiei de la jocul Venus Dumbrava – Viitorul Viile Satu Mare vor fi audiaţi delegaţii ambelor echipe, precum şi oficialii jocului (arbitri + observatori), la şedinţa din data de 19.06.2018, ora 15:30.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE