More

    Noile curse aeriene internaționale de la Aeroportul Satu Mare. Ultimele noutăți

    Eforturile făcute de conducerea, de fapt acum fosta conducere, a Aeroportului Internațional Satu Mare de a fi înființate noi curse internaționale nu au avut, din păcate, rezultatul dorit.

    În prezent, pe lângă cursele Tarom spre București și cursele Wizz Air spre Londra, peste două săptămâni va fi inaigurat și primul zbor spre Litoral de la Satu Mare.

    Surse autorizate au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că, din nefericire, însă, înființarea unei mult așteptate noi curse internaționale spre Occident nu va putea fi realizată.

    Aeroportul Satu Mare, pe lângă negocierile purtate cu Wizz Air, a mai încercat să negocieze și cu Ryanair tocmai din cauza faptului că s-a observat nehotărârea companiei aeriene low-cost maghiare.

    Sursele GNV susțin că se viza înființarea unui zbor internațional spre Paris, apoi înființarea unei alte curse spre Italia.

    Decizia companiei Ryanair de a se retrage treptat din România, a dat peste cap toate aceste negocieri. Pe scurt, înființarea unei curse internaționale Ryanair este exclusă de acum.

    În aceste condiții, Wizz Air nu se mai grăbește deloc să înființeze de la Satu Mare o nouă cursă internațională. De ce?
    Wizz Air are curse internaționale aproape peste tot în Europa atât de la Cluj Napoca cât și de la Debrecen (Ungaria).

    În cazul în care Wizz Air ar înființa o nouă cursă internațioală de la Satu Mare și-ar face, practic, concurență ei înșiși.

    Astfel că, potrivit surselor GNV, înființarea unei curse aeriene internaționale Wizz Air de la Satu Mare în viitorul apropiat și mediu este aproape imposibil de conceput în aceste momente. Cu atât mai mult cu cât acum se schimbă și conducerea Aeroportului Satu Mare.

    Mai rămâne o variantă: Tarom. Doar că Tarom nu este o cursă Low cost.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE