More

    Caiac Smile face copiii fericiți

    Caiac Smile, în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare, organizează în fiecare zi de miercuri pe perioada vacanței de vară ieșiri la lacul Pintea cu caiacele. Participă copii veniți de la casele de copii din județul Satu Mare. Aceștia sunt plimbați cu caiacul și au ocazia să învețe tehnicile de manevrare a caiacului. Ieri a fost prima zi în care s-a desfășurat o astfel de acțiune, iar copiii de la Casa de tip familial “Daniel” din Borlești au foarte încântați de această nouă și inedită experiență.

    “În fiecare vară, copiii au nevoie de ieșiri, de sponsorizări. Încercăm să-i facem să se simtă bine. Pentru ei ziua de azi a fost una cu totul aparte. S-au descurcat de minune, nu le-a fost frică deloc și sigur își vor dori să mai participe și în viitor”, a spus Chiorean Maria, reprezentant Casa de tip familial “Daniel” din Borlești.

    Ionuț Stancovici își dorește din tot sufletul ca acest proiect să fie foarte reușit, tocmai de aceea pune mult suflet și se implică necondiționat.


    “Am adus copiii să se joace, să se distreze, să-i punem în caiac, poate scoatem campioni din ei. Pentru copii, a fost prima experiență și bineînțeles le-a plăcut foarte mult. Datorită faptului că îi scoatem în fiecare zi de miercuri se rulează casele de tip familial și astfel ajung să vină cât mai mulți copii. Ne-am dorit ca acest proiect să se desfășoare între localitatea Satu Mare și Negrești Oaș , la lacul lui Pintea la Livada, cu scopul de a atrage cât mai multă lume, pentru a fi alături de noi în aceste proiecte sociale pe care le dezvoltăm și să vină să ofere dacă doresc ceva din suflet acestor copii…o jucărie sau pur și simplu să-i vadă , să stea de vorbă cu ei, să le fie aproape. Ne-am bucura să vină alături de copiii lor, și poate astfel se împrietenesc cu copiii defavorizați. Suntem aici în fiecare miercuri ”, a spus caiacistul Ionuț Stancovici.

    La final, copiii au primit o masă caldă și o înghețată.

    Raluca Jofi

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE