More

    Crasna a câștigat Cupa României!

    Cupa României-faza județeană

    Moftinenii au învins după lovituri de departajare pe Știința Beltiug

    Crasna Moftinu Mic a pierdut dramatic titlul de campioană a județului în fața celor de la Energia Negrești dar s-a revanșat ieri într-o oarecare măsură în fața suporterilor după finala Cupei României. Câștigată de elevii lui Lulu Dragomir , 5-4 după lovituri de departajare.

    Partida s-a jucat pe stadionul Olimpia Daniel Prodan la ora 10…Una total neobișnuită și neașteptată pentru un meci ce s-a vrut a fi o sărbătoare la final de sezon competițional la AJF Satu Mare. Se pare că s-a ajuns la această variantă inedită după ce oficialii celor două cluburi ar fi refuzat ideea unei întâlniri sâmbătă după amiază. Pentru a nu fi, se pare, la concurență cu Mondialul s-a ales concurența cu …slujba de Sânziene.

    Partida jucată în fața a puțin peste 100 de privitori a oferit un fotbal plăcut. Cu cei de la Crasna Moftin reușind să deschidă scorul prin Alin Merce în minutul 40. Tot moftinenii au avut și cele mai mari ocazii, același Merce a ratat șansa desprinderii în minutul 78…

    Cum ocaziile se răzbună, în minutul 79 Iuhas l-a găsit perfect cu o diagonală pe Feier iar fostul atacant al Olimpiei n-a iertat și a egalat..1-1.

    Baciu a văzut al doilea galben și nu a mai terminat meciul pe teren.Se va dovedi o pierdere importantă la Știința pentru loviturile de departajare.. Apoi Iuhas schimbă portarii cu gândul că Nichita va fi mai inspirat ca și tânărul Toduț…

    După 90 de minute de joc s-a trecut peste prelungiri și am avut direct lovituri de departajare…

    Știința le-a ratat pe primele două prin Toma și Pintye. La Crasna doar Godje a trimis modest și Nichita a parat. Insuficient pentru a opri Crasna care a câștigat trofeul cu 5-4 la general.

    Au marcat pentru Crasna… Rebegea, Giurgiuman, Şoproni, Merce. Pentru Beltiug au punctat Feier, Donca, Iuhas.

    Moftinu Mic: Gorbe – Merce, Giurgiuman, Oprea, Robotin, Godje, Moldovan, Şoproni, Rebegea (cpt.), Ştef, Ghiarfaş. Rezerve: Lover, Stan, Horea, Zima, Hiticos, Maxi, Ile. Antrenor: Lulu Dragomir.

    Beltiug: Toduţ – Toma, Santai, Gulya, Bogar, Donca, Iuhas, Pintye, Baciu (cpt.), Feier, Mandi. Rezerve: Nichita, Forgacs, Corodan, Srepler. Antrenor: Cosmin Iuhas.

    Crasna Moftinu Mic va reprezenta judeţul Satu Mare în prima fază a Cupei României din sezonul 2018-2019.

    Cât despre noul sezon competițional din Liga a 4-a se pare că ni se pregătesc câteva surprize la AJF Satu Mare. Totul depinde însă și de cum va decurge Adunarea Generală de pe 21 iulie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE