More

    “ Mondialu’ ” din fața tele-vizorului…

    Atacantul englez Gary Lineker n-a rămas în memoria iubitorilor de fotbal doar prin reușitele sale. Puțini își mai amintesc chiar că la Mondialul din 86 a fost golgheterul competiției , asta chiar dacă Anglia fusese eliminată în sferturi de mâna lui Dumnezeu ( a se citi Maradona). Mulți însă îl pomenesc la fiecare victorie a Germaniei … ”Fotbalul e un joc în care 22 de oameni aleargă 90 de minute după o minge iar la final câștigă Germania întotdeauna!”. Așa s-a întâmplat și sâmbătă seara când, cum necum, nemții s-au impus în prelungiri în fața Suediei. Și asta în condițiile în care suedezii aveau un om în plus.
    Iar după golul lui Kroos, englezul Lineker a lovit din nou și a postat pe contul său de twitter următorul mesaj:

    “Fotbalul e un simplu joc, 22 de oameni aleargă o minge timp de 82 de minute și germanii au un om eliminat, așa că 21 de oameni aleargă mingea timp de 13 minute, iar la final, germanii câștigă naibii cumva”, a postat fostul mare atacant al Angliei, care a reformulat astfel o “maximă” pe care a mai spus-o în trecut.

    Suedia a fost la câteva secunde de o nouă ispravă. Nordicii au jucat la fel și în barajul cu Italia.Atunci le-a ieșit. Au dat un gol și după o dublă urâtă i-au lăsat pe macaronari acasă. Sâmbătă au încercat aceeași tactică…Au dat un gol după care ”focul la ei!” Au uitat însă un amănut suedezii…că Germania nu-i Italia . Și astfel ”galben-albaștrii” nordului au ratat o șansă uriașă de a trimite campioana lumii acasă…Așa n-au făcut, zic eu, decât să trezească MONSTRUL…

    Mai e ceva interesant de urmărit la acest Mondial…Cică băieții ăștia de la echipele mari vin obosiți după sezoane istovitoare în Anglia, Spania, Germania…Serios? Ia să vedem care e echipa ce a jucat până la capăt sezonul…E Real Madrid. Atunci de ce mama supărării Cristiano Ronaldo, Modric, Sergio Ramos, Isco, Marcelo, chiar și Navas, ori Kroos joacă de rup pământul în Rusia?! Lipsesc Bale și Benzema..Dar nu e vina lor…

    Una de final…. săracu Tomulică, cel care a comentat la TVR meciul Germaniei cu Suedia ne-a oferit și gafa , simpatică de altfel, a Mondialului… “GOOOL! Și lumina a venit pentru Germania! Schemă a nemților, Kroos îl execută sumar pe Robin Williams cu 30 de secunde înainte de terminarea partidei de la Soci”. Tomulică l-a confundat pe Robin Olsen, portarul Suediei, cu Robin Williams, celebrul comic și actor american care s-a sinucis în 2014, la vârsta de 63 de ani.Doamne iartă!

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE