More

    Alege oaia sau… fură oaia!

    Multe am mai văzut noi că se mai fură în țara asta și până mai ieri am cam zis că le-am văzut pe toate în buletinele de presă trimise de IPJ Satu Mare.

    Ei bine, începutul ăsta de săptămână ne-a cam lăsat cu gura căscată după ce de la Poliție am primit pe flux următoarele…” Luni, 25 iunie, polițiștii din Săcășeni au fost sesizați, de către un bărbat, de 49 de ani, despre faptul că, în perioada 5-24 iunie, persoane necunoscute i-ar fi sustras de pe pășune, opt ovine.

    În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care a sustras ovinele, acesta fiind un tânăr, de 20 de ani, din Tășnad. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.” Să vezi și să nu crezi…iar explicațiile cleptomanului ar putea fi că a auzit el că anul ăsta trebuie musai aleasă oaia… Iar el s-a conformat! Și a ales vreo opt…

    După modelul ”Foaie verde, foaie foaie, azi mi s-a furat o oaie”, îi dedicăm stăpânului următorul banc de sezon:

    ”Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii da o bâtă peste bot.Pune laba la bot si se intoarce catre celalalt spunandu-i:
    – Intra tu primul ca pe mine ma bufneste râsul!”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE