More

    CU SIGURANȚĂ! KFC vine la Satu Mare. Avem DOVADA clară

    KFC vine la Satu Mare. Iar dovada cea mai clară constă în faptul că cei de la KFC fac angajări la Satu Mare pentru restaurantului de tip drive thru care se va deschide pe Drumul Careiului, în centrul comercial Prima Shops. Anunțul a fost publicat pe www.ejobs.ro.

    Astfel, KFC scoate la bătaie 10 locuri pentru postul de manager de tură.

    Candidatul ideal: Absolvent de studii superioare – constituie un avantaj; Cunostințe medii de operare a calculatorului; Foarte bune abilități de comunicare, organizare, planificare, monitorizare și feedback; Păstrarea datelor și a informațiilor confidențiale; Experientă in redactarea de rapoarte si documente; Experientă în coordonarea unei echipe; Rezistență la stres și la muncă susținută; Capacitatea de a face față situațiilor dificile ce pot apărea in relația cu clienții.

    Descrierea jobului: Managerul de tură se va ocupa de buna desfășurare a activitații zilnice a restaurantului. Responsabilități principale sunt: coordonarea angajaților și întocmirea programului de lucru săptămânal; gestionarea materiei prime, efectuarea corecta a comenzilor si verificarea acestora; întocmirea corecta a rapoartelor zilnice, săptămânale, lunare; se asigură că standardele și procedurile companiei sunt îndeplinite corect; asigură instruirea teoretică si practică a angajaților.

    În România sunt 72 de locații KFC, în orașe precum: București, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Iași, Constanța, Sibiu, Deva, Târgu Mureș, Brașov, Craiova, etc.

    Printre chiriașii Prima Shops se numără: Altex, C&A, Takko, Pepco, CCC, Flanco.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE