More

    Mesajul emoționant al interpretei Andrada Bârsăuan de ziua mamei ei

    Sătmăreanca Andrada Bârsăuan este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica populară, dar nu uită de unde a plecat şi oamenii care au ajutat-o să ajungă la acest nivel. Solista știe foarte bine că o mare parte din ce este acum o datorează părinților.

    Vineri a fost ziua de naştere a mamei Andradei Bârsăuan, iar artista a scris un mesaj emoţionant pe pagina ei de Facebook, alături de o fotografie cu ele.

    Cântăreaţa Andrada Bârsăuan îşi iubeşte enorm mama şi, cu siguranţă, aceasta se va emoţiona când va citi mesajul transmis de fiica sa.

    “Mama este începutul tuturor începuturilor. Mamă, sufletul nostru drag, îți doresc de ziua ta tot ce îmi dorești tu mie, întreaga lume. Sănătatea și bunătatea ta să fie veșnice, să te văd zâmbind mereu , să ai parte doar de împliniri și clipe fericite. Îți mulțumesc pentru TOT! Scriu cu lacrimi în ochi că nu sunt alături de tine acum, dar sunt lângă tine și vreau să îți spun că TE IUBESC și că mereu ești în gândul meu oriunde aș fi … LA MULȚI ANI, mama mea frumoasă!”, este mesajul transmis de Andrada Bârsăuan, pentru Lena, mama ei.

    Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman, cuplul momentului din muzica populară

    Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman sunt doi tineri frumoşi, talentaţi, populari şi formează un cuplu de succes, atât pe scenă, cât şi în realitate. Au cucerit publicul cu iubirea și melodiile lor, iar acum se pregătesc de nuntă. De când s-au văzut prima oară şi-au dat seama că sunt suflete pereche, iar la doar nouă luni de relaţie, aceştia s-au mutat împreună. Au simţit că sunt făcuţi unul pentru celălalt, iar până la pasul cel mare nu a mai fost decât un pas.

    La scurt timp, Andrada a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei de naştere, iar anul ce urmează, în 2019, vor face două nunţi! Da! Nu este o glumă! Vor face o nuntă la Satu Mare, de unde provine artista, şi una la Bistriţa-Năsăud. Cei doi s-au cunoscut, în urmă cu mai bine de doi ani, la nunta unei colege de scenă, după 3 luni s-au reîntâlnit la un eveniment, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE