More

    ACCIDENT MORTAL. Biciclist lovit de TIR. A decedat pe loc

    La doar două zile după cel produs la Domănești, în această dimineață, în județul Satu Mare, s-a produs un nou accident de circulație mortal. Un biciclist a fost lovit de un Tir iar în urma impacylui și-a pierdut viața.

    Tragedia s-a produs, în această dimineață, pe raza orașului Ardud. Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, un biciclist în vârstă de 62 de ani, din Ardud, a fost acroșat de remorca unui autotractor înmatriculat în Maramureș, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 52 de ani, din județul vecin.

    În urma impactului, biciclistul a fost trântit la pământ suferind răni foarte grave la cap, pierzându-și conștiența. În acurt timp, la fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care a încercat, timp de câteva zeci de minute, să-l aducă în simțiri, dar biciclistul nu a rezistat și, în cele din urmă, a decedat.

    Polițiștii sosțiți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accest accident și cine se face vinovat.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE