More

    Beata Vaida, vicecampioană balcanică la U20

    Între Campionatele Balcanice la U 20 și Europenele la U 22, echipa națională a României la volei pe plajă s-a pregătit la Satu Mare.

    Mai precis la baza sportivă de la Aqua Star, acolo unde fetele antrenate de Adrian Pricop au avut parte de teren de antrenament dar și de refacere.


    Sătmăreanca din lotul național, Vaida Beata, are acum o nouă coechipieră. După accidentarea Adrianei Matei în lot a venit Ariana Pîrv. Doar că nici Ariana n-a rămas în lot tot din motive medicale, iar acum colega Beatei Vaida e Francesca Alupei.

    Jucătoarea născută în 2003 s-a acomodat se pare rapid alături de Vaida Beata iar împreună au cucerit la Balcaniada din Macedonia, medaliile de argint.

    ”Am pierdut doar cu Bosnia în finală. Din păcate din cauza acestor modificări de componență am cam pierdut din omogenitate și din puncte. Încercăm să recuperăm acum și după Balcaniadă mergem în Letonia la Europene” ne-a spus Adrian Pricop.

    Delegația României porneşte azi spre Letonia acolo unde sunt programate Europenele U 22. În noua formulă antrenorul Pricop spune că o ieșire din grupe ar fi un rezultat realist.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE